piątek, 12 lipca 2013

Faszerowana papryka


Wczorajszy obiad, czyli faszerowana papryka. Pomysł zaczerpnięty z bloga I can't believe it's vegan! :)
Jednak farsz jest zupełnie inny, tzn. ryż do risotto, cukinia, starty ser i natka pietruszki. Piekłąm około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 200 C.


Z rzeczy ogólnych, codziennych i przerażających...zaczęłam kurs na prawo jazdy! :) W następny wtorek prawdopodobnie pierwsza lekcja za kierownicą! Matko kochana. Jakby ktoś zamierzał w tym czasie być w Iławie, to niech nie wychodzi na ulice! :D Miłego dnia!

2 komentarze:

  1. Bez obaw, nie poszalejesz na pierwszej jeździe:) Powodzenia.

    OdpowiedzUsuń
  2. bardzo fajny zestaw obiadowy :)
    cukinie, paprykę i ryż mam, więc moze też coś takiego wykombinuje na jutrzejszy obiad :-)

    OdpowiedzUsuń

drukuj