Ostatni post z października 2014 r. Wstyd. Mam jednak dobre uzasadnienie swojej absencji. ;) Studia podyplomowe, korepetycje plus praca w szkole absorbowały mój cały czas. Jednak wracam z nowymi przepisami i pomysłami. Już w piątek przepis na sos meksykański, idealny do weków.
Nie przespałam promocji w Biedronce i zakupiłam tofu Polsoji. Będzie coś na słodko. Jeszcze nie wiem czy będzie to tofurnik czy może pudding.
Poza tym zamierzam zaprezentować swój ogródek, w którym rosną cukinie, dynie, arbuzy, różnego rodzaju zioła czy grusza. Wszystko prosi się o zjedzenie. ;)
Dzisiaj kilka zdjęć na dowód, że ciągle gotuję, jem i żyję.
Miłej nocy!
Klaudia
tagliatelle z sosem z cukinii |
jajecznica z sałatką pseudo włoską |
drożdżówka z czerwoną porzeczką i malinami |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz