środa, 29 lipca 2015

Wakacje to czas powrotów.

Ostatni post z października 2014 r. Wstyd. Mam jednak dobre uzasadnienie swojej absencji. ;) Studia podyplomowe, korepetycje plus praca w szkole absorbowały mój cały czas. Jednak wracam z nowymi przepisami i pomysłami. Już w piątek przepis na sos meksykański, idealny do weków. 

Nie przespałam promocji w Biedronce i zakupiłam tofu Polsoji. Będzie coś na słodko. Jeszcze nie wiem czy będzie to tofurnik czy może pudding. 

Poza tym zamierzam zaprezentować swój ogródek, w  którym rosną cukinie, dynie, arbuzy, różnego rodzaju zioła czy grusza. Wszystko prosi się o zjedzenie. ;)

Dzisiaj kilka zdjęć na dowód, że ciągle gotuję, jem i żyję. 

Miłej nocy!
Klaudia


tagliatelle z sosem z cukinii

 
jajecznica z sałatką pseudo włoską

drożdżówka z czerwoną porzeczką i malinami

drukuj